Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul auto grupul MD Mecanic oferă produse și servicii complexe pornind de la service auto cu diagnoză computerizată, identificarea pieselor, tractare și transport, până la furnizarea pieselor auto originale și/sau after-market din stoc sau import. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de piese din județul Argeș, suntem siguri că vă putem livra toate piesele în cel mai scurt timp și la cele mai competitive prețuri.

Compania dispune de o suprafata construita de 3.500 mp, din care 800 mp destinata atelierului mecanic auto, 600 mp hala  tinichigerie, 500 mp vopsitorie, 300 mp statiei ITP, 800 mp depozit piese auto, 500 mp birouri inclusiv pentru activitatea de constatare a daunelor provenite din riscuri asigurate, 200 mp depozit deseuri, 1.000 mp curte cu platforma betonata.Compania dispune de o suprafata construita de 3.500 mp, din care 800 mp destinata atelierului mecanic auto, 600 mp hala  tinichigerie, 500 mp vopsitorie, 300 mp statiei ITP, 800 mp depozit piese auto, 500 mp birouri inclusiv pentru activitatea de constatare a daunelor provenite din riscuri asigurate, 200 mp depozit deseuri, 1.000 mp curte cu platforma betonata.

Grupul MD Mecanic si-a dezvoltat continuu sistemul logistic si informational pe urmatoarele coordonate: transport, sistem informatic financiar-contabil, sistem de comunicatii si internet. Din anul 2013, societatea are documentat, implementat si mentine un Sistem De Management al Calitatii ISO 9001/2008 pe domeniul: 4531 - Comert cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule.

Infiintata in 2003, firma MD Mecanic are ca principale obiecte de activitate :

* Importul si comercializarea de piese auto noi pentru toata gama de autoutilitare Mercedes (Sprinter, Vario, Viano, Atego) si Volkswagen (LT, Crafter, T4, Transporter)
* Importul la comanda de autoturisme noi din tarile UE
* Diagnoza computerizata pentru toata gama Audi, Mercedes, Skoda, Seat, Volkswagen. Identificare rapida problemelor, setare limitatoare de viteza la masinile de marfa si nu numai.

        Oferim de asemenea servicii variate si complexe in domeniul auto. La comanda, furnizam servicii de transport persoane si marfa pe teritoriu national si international.

        Pentru a lua legatura cu noi, puteti folosi formularul de contact sau ne puteti suna la numarul de telefon afisat pe pagina. Suntem la dispozitia dumneavoastra in fiecare zi lucratoare de la ora 8 la ora 20, chiar si sambata, intre 9 si 14.