PIESE AUTO

Cu ajutorul consilierilor nostri tehnici specializati, ai deplina garantie ca pe autovehiculul tau vor fi montate doar piesele agreate de Registrul Auto Roman si fabricate in conformitate cu specificatiile producatorului auto.

Fie ca sunt originale sau aftermarket, iti garantam ca intrunesc toate cerintele de calitate si securitate si poti fi absolut sigur ca siguranta ta este pentru noi mai presus de orice.

Absolut toate piesele sunt montate in conformitate cu specificatiile tehnice, iar lucrarile sunt efectuate de personal calificat, care ridica totul la rang de arta. Compatibilitatea este garantata 100% de catre MDMecanic Service si nu implica absolut niciun demers al tau. Recomandam achizitionarea pieselor prin intermediul MDMecanic Service pentru ca ne mandrim cu profesionistii nostri si garantam ca acestia te vor consilia sa faci cea mai buna alegere. In plus, in felul acesta beneficiezi de garantie completa. Nu facem rabat de la calitate si depunem eforturi pentru a oferi si cel mai bun pret, iar la toate piesele si subansamblele achizitionate prin intermediul nostru  se ofera garantie. De asemenea, MDMecanic Service ofera garantie si  pentru manopera.

 

Stim foarte bine ca increderea se castiga. De aceea aveti posibilitatea sa urmariti in timp real toate interventiile efectuate asupra autoturismului dumneavoastra, incepand cu intrarea in service si constatarea tehnica, continuand cu procesul de comandare, receptie si montare al pieselor necesare si terminand cu controlul tehnic de calitate efectuat de catre inginerii nostri auto.

Iti punem la dispoitie intreaga gama de piese:

  • Piese Orginale OE

  • Piese de echipare originala OEM

  • piese aftermarket AM

 

MDMECANIC - Asistentul tau loial te invata:

E important ca piesa pe care o cumperi sa fie perfecta pentru marca si modelul masinii tale. Perfecta (!), nu potrivita, nu “hai, ca merge”. Expertii nostri, profesionisti cu pregatire speciala, indentifica rapid si precis piesa si iti prezinta intreaga paleta de preturi si raporturi calitative. Mai departe, decizia este a ta. Noi doar garantam pentru alegerea ta.

Important

In maxim 10 minute de la solicitarea telefonica sau prin e-mail, vei fi contactat de un profesionist care isi va folosi vasta experienta pentru a te consilia. Acesta iti va prezenta, precis si in cel mai mic detalie,  cele mai bune oferte.

 

PIESE AUTO ORIGINALE

MD Mecanic asigura piese de schimb originale pentru toata gama de autovehicule de pe piata din Romania.

PIESE AUTO ORIGINALE

MD Mecanic asigura piese de schimb originale pentru toata gama de autovehicule de pe piata din Romania.

 AFTERMARKET CAROSERIE

Piesele de caroserie de calitate echivalenta sunt exclusiv piese de schimb produse de catre orice producator care poate certifica in orice moment calitatea echivalenta.

 AFTERMARKET MECANICA

Piesele de schimb de mecanica aftermarket ofera aceeasi calitate ca si produsele originale si provin de la producatori certificati.


Aftermarket caroserie

Piesele de caroserie aftermarket sunt produse de catre producatori care pot certifica in orice moment calitatea echivalenta.

Aftermarket mecanica

Piesele de schimb de mecanica aftermarket ofera aceeasi calitate ca si produsele originale si provin de la producatori certificati.

AM Premium si OEM

 Piesele de schimb originale sunt piese de schimb care sunt de aceeasi calitate ca si componentele folosite la asamblarea unui autovehicul si care sunt fabricate in conformitate cu specificatiile si standardele de productie furnizate de producatorul de autovehicule pentru productia de componente sau piese de schimb pentru autovehiculele in cauza.

AM si AM certificat

 Piesele de schimb de calitate echivalenta (aftermarket) sunt exclusiv piese de schimb produse de catre orice producator care poate certifica in orice moment ca piesele in cauza au aceeasi calitate cu cea a componentelor care sunt sau au fost utilizate la asamblarea autovehiculelor respective.