Indiferent de natura problemei, inginerii nostri te pot consilia gratuit prin telefon. Daca s-a aprins un martor in bord sau daca ai orice alta intrebare, contacteaza-ne si te vom ajuta! Nu te costa nimic.

MDMecanic service este alaturi de tine in orice moment cu un serviciu complet de consiliere si asistenta. In cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier fara victime sau vatamari corporale, specialistii nostri, ingineri cu o vasta experienta, te vor consilia si te vor ghida sa urmezi pasii necesari. Consilierea tehnica si asistenta in luarea celor mai bune decizii, de la alegerea pieselor de schimb pana la remedierea problemelor intampinate de tine in trafic sunt gratuite si nu implica nicio obligatie a ta. Este de datoria noastra, a inginerilor si tehnicienilor nostri specializati sa asistam orice participant la trafic, in cazul in care ajutorul ne este solicitat.

MDMecanic Service isi pune la dispozitie toata priceperea si experienta de peste 6 ani in domeniu si un personal instruit pentru a sfida perfectiunea, intr-un mod total transparent. Indiferent ca este vorba de o constatare, de o interventie complexa de reparare a vehiculului sau de testele efectuate de inginerii nostri pentru a se asigura ca lucrarea a fost executata ca la carte, proprietarul masinii poate asista in mod real la intreg procesul.

Important (!)

Suntem alaturi si atunci cand vrei sa iti cumperi o masina second hand. Cu noi beneficiezi de o verificare obiectiva completa si vei afla daca autoturismul are vicii ascunse sau alt gen de probleme. De asemenea, iti estimam si suma necesara pentru eventualele reparatii.

MDMecanic – Partenerul tau loial iti spune:

De cele mai multe ori, oamenii sunt in stare de soc dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier, chiar daca nu a fost soldat cu victime sau cu vatamari corporale, si nu-si mai amintesc ce trebuie sa faca. MDMecanic sare in ajutorul tau si daca ai avut parte de un eveniment nedorit, suna unul dintre expertii nostri. Vei fi informat despre primii pasi pe care trebuie sa-i urmezi in caz de accident, vei fi asistat la intocmire amiabil si iti vom spune care este documentatia necesara.