Poate sa fie un bec, sau poate sa fie acumulatorul sau un senzor, suntem constienti ca un autoturism are multe parti electrice si electronice care pot influenta buna functionare si implicit gradul de siguranta al dumneavoastra.

Pentru ca defectele electrice sunt vizibile de cele mai multe ori cand este prea tarziu, orice autoturism care este la noi in service beneficiaza de o verificare a tuturor subansamblelor electrice – Diagnoza.

Cu ajutorul diagnozei computerizate se pot identifica majoritatea problemelor de natura electrica sau electronica a autoturismului dumneavoastra. O interpretare corecta a rezultatelor, efectuata de personalul nostru specializat poate preintampina o functionare defectuoasa a autovehicului.

In felul acesta puteti fi sigur ca nu veti avea surprize neplacute pe viitor

MDMecanic – Partenerul tau loial te invata:

La cel mult doua saptamani, porneste masina, chiar daca nu mergi cu ea! Anotimpul rece a trecut, iar acumulatorul masinii poate avea o functionare problematica si se poate consuma dupa doar cateva zile de stationare. Bateriile care sunt montate pe masini care nu circula pentru intervale lungi de timp vor fi degradate din cauza reactiilor chimice din interior. MDMecanic te sfatuieste sa pornesti regulat masina, la cel mult doua saptamani, chiar daca nu o folosesti.Specialistii nostri te asteapta pentru o verificare electrica si vei avea garantia MDMecanic ca masina ta va porni atunci cand vei avea nevoie de ea.