SERVICE AUTO DIN PITESTI

Grupul MD deține în județul Argeș două service-uri autorizate R.A.R, unul având sediul în Pitești cu ce efectuează activității de diagnosticare și reparații mecanice, iar celălalt având sediul în Drăganu, având ca principală activitate tinichigerie-vopsitorie.

Gradul nostru de pregatire si profesionalism, impreuna cu dotarile tehnice de care dispunem, documentatia aferenta si inginerii nostri auto ne permit sa putem remedia orice defectiune aparuta la autoturismul tau, indiferent de complexitatea ei.

Reparatii si diagnosticare:

  • sisteme de franare
  • sisteme de directie
  • sisteme de suspensie si articulatii
  • transmisie si ambreiaj
  • sisteme de alimentare si injectie
  • reparatii motoare  benzina si diesel

Avem solutii pentru orice fel de problema, iar intre prioritatile noastre se afla optimizarea efortului financiar, indeferent de complexitatea defectiunii.

 

MDMecanic – Partenerul tau loial te invata:

Mecanica autovehiculului tau este cea mai solicitata si din acest motiv are nevoie de o atentie si de o ingrijire speciala. Iar noi ne-am dotat cu absolut toate echipamentele necesare pentru a efectua interventii la masina ta. Putem identifica problemele inca din stadiu incipient, putem interveni cand defectiunile se agraveaza sau vom repara ceea ce este stricat – indiferent ca este o defectiune minora sau daca interventia presupune reconditionarea totala a motorului, iar totul se face la cele mai inalte standarde calitative si totodata reducand la maxim costurile aferente.