MD MECANIC este o companie cu sediul in Pitesti care beneficiaza de capital romanesc 100% privat. Societatea noastra are ca scop sa asigure maxima mobilitate si eficienta in desfasurarea activitatilor specifice din domeniul transportului de marfuri intern si international. Cu seriozitate si pasiune, suntem Solutia inteligenta pentru cei care vor sa isi maximizeze profitul sau/si sa isi inlesneasca activitatea, oferind clientilor si partenerilor de business onestitate, incredere, transparenta si calitate in executarea comenzilor, practicand cele mai competitive preturi din domeniu. Grupul MD MECANIC este alcatuit din societatile MD MECANIC BENZ 2003 si MD LODAVI AUTO fiind o societate cu raspundere limitata in plina dezvoltare, profesionista, flexibila, avand resursele materiale si financiare ce confera deschiderea pentru sustinerea oricarui tip de colaborare sau parteneriat.

Societatea noastra functioneaza pe piata auto incepand din anul 2003 si are ca obiect de activitate:

  • transport rutier de marfuri (partener direct DACIA GROUP)
  • intretinerea si repararea autovehiculelor
  • comert cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule
  • operaţiuni de mecanica generala
  • activitati de testari si analize tehnice

Avand un Numar de angajati la nivelul anului 2015 de 68 persoane, cu o crestere constanta si sigura, compania MD MECANIC este partenerul de drum al multor clienti care revin cu incredere de fiecare data!

 

MD MECANIC BENZ 2003 dispune de 40 vehicule tip Sprinter carosate si Sprinter prelata, avand asigurare CMR  in limita sumei de 50.000 EUR, cu posibilitate de extindere la cerere.

Societatea ofera servicii de transport FTL si/sau LTL de inalta calitate, prompte, pe termen lung, venind intotdeauna in intampinarea nevoilor clientilor sai prin :

1. Asigurarea preluarii comenzilor in regim de permanenta – 24 ore/zi, 7 zile / saptamana.

2. Timp foarte redus de prezentare a vehiculului la locul de incarcare : 1h- max 2h de la transmiterea comenzii sau avizarii telefonice ( pentru judetele Arges,Olt, Valcea si municipiul Bucuresti).

3. Trasabilitate : informare permanenta asupra statusului vehiculului in timpul cursei.

4. Tarife negociabile, urmarind realizarea unui parteneriat bazat pe o relatie “win-win”.

 

Portofoliul de destinatii: efectuam transport in toate tarile europene, inclusiv in Franta, Portugalia, Spania ,Olanda , Marea Britanie, Elvetia.

Domeniile deservite : avem experienta in transportul pentru industria automotive si transportul pentru industria de anvelope, efectuand curse( import-export) pentru Dacia Group, Renault-Nissan, Ford, Audi, Opel, Michelin.

In speranta ca scurta prezentare a reusit sa fie concludenta, asteptam solicitarile dumneavoastra si am fi deosebit de onorati sa  putem dezvolta impreuna o colaborare reciproc avantajoasa, pe termen lung.

MD MECANIC este compania care ofera in deplina siguranta, competitiv si profitabil, solutiile optime de care are nevoie afacerea ta!