VOPSITORIE, RETUSURI SAU INTEGRALE

In urma unei avarii sau pentru a reda masinii tale prestanta pe care a avut-o in prima zi in care a iesit pe poarta fabricii, iti punem la dispozitie servicii profesionale de vopsitorie, elemente integrate sau schimbare de culoare:

  • Detailing exterior
  • Polish si tratament profesional vopsea
  • Reconditionare faruri si lampi
  • Reconditionare ornamente
  • Retusuri de orice fel

Atelierele noastre sunt dotate cu laborator de vopsea propriu si folosim doua sisteme de vopsitorie, Sikkens si Palinal, adaptate masinii tale indiferent de marca, vechime si culoare. Avem un control strict al calitatii cu respectarea riguroasa a procedeelor de lucru, fiecare mostra de culoare este analizata cu ajutorul spectrometrului pentru a fi absolut siguri ca respecta toate standardele de calitate si nuanta impuse de catre producatorul masinii.

Cu noi, nimic nu este lasat la voia intamplariiFiecare element care necesita vopsirea este pregatit individual, inclusiv ornamentele de plastic sau carcasele oglinzilor retrovizoare.

 

Cu MDMecanic  Service ai garantia ca:

  • Riscul de exfoliere este zero
  • Riscul aparitiei unor nuante diferite de vopsea este zero
  • Se respecta in  totalitate nuanta codului de culoare aferent autoturismului tau.
  • Ulterior vopsirii propriu-zise se aplica lacuri rezistente la zgarieturi si raze UV.

Datorita dotarilor la cele mai inalte standarde de care dispunem, avem capacitatea de a vopsi orice, plecand de la un capac de oglinda pana la totalitatea masinii. Pigmentarea vopselei se face in laboratorul propriu, iar tu ai garantia noastra ca vei fi un client multumit.

MDMecanic – Partenerul tau loial te invata:

Cele mai frecvente probleme aparute la cei care si-au vopsit masina sunt reprezentate de exfolierea vopselei sau a lacului din anumite zone, iar asta se intampla din cauza faptului ca nu au  fost respectat toti pasii necesari. Solutii permanente pentru acest tip de probleme nu exista, ci doar temporale, iar masina trebuie dusa pentru revopsire. Personalul nostru, care este instruit special pentru a oferi servicii de vopsitorie cu grad de risc 0, stie ca aspectul autoturismului tau este foarte important pentru tine. La MDMecanic vei gasi oameni pasionati, iar pasiunea este hranita cu exigenta si perfectiune. Ai garantia noastra ca vei fi pe deplin multumit de produsul finit, iar specialistii nostri te vor instrui cum sa-ti protejezi masina.